The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova

O veste bună: după vinăriile care au intrat în „National Geographic” și Chișinăul, intrat ca destinație turistică alături de hoteluri luxuriante în aceeași revistă, „The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova. După volumul „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov.
Articolele sunt în comentarii.

Gheorghe Erizanu

Moldovan food is a source of immense national pride. With its mămăliga (polenta), stews, aspic, cheese or pumpkin pies and sour cherry dumplings, it is a regional variety of Romanian cuisine and reflects our shared cultural heritage.

Lasă un răspuns

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Radu Hossu: Rezumatul de noaptea târziu. Slava Ukraini!

Rezumatul de noaptea târziu: – UK intel: există informații că rușii ar aduce trupe din Orientul îndepărtat, flota Pacificului, Armenia. Citat: „rusia este în incapacitate...

Primarul din Cernăuți, despre frica de zi cu zi într-un oraș departe de front: „Nimeni nu știe ce va ținti următoarea rachetă”

Absolvent al Universității Bucovinene de Medicină și om de afaceri, Roman Kliciuk este, din decembrie 2020, primarul orașului Cernăuți. Această localitate, capitala Bucovinei istorice,...

Apropierea istorică între Japonia și Coreea de Sud – singura șansă în fața tăvălugului chinez

Prim-ministrul Japoniei Fumio Kishida a vizitat Coreea de Sud. Aceasta este prima vizită oficială a unui lider japonez la Seul în ultimii 12 ani. Coreea...

Puck Futin ! Cafeneaua noastra favorită

Puck Futin ! Cafeneaua noastra favorită

Maia Sandu: Viitorul nostru are nevoie de o ancoră. Aceasta este perspectiva aderării la UE

Maia Sandu a susținut miercuri un discurs istoric în Parlamentul European, unde a cerut ca Republicii Moldova să îi fie acordat statutul de țară...