The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova

O veste bună: după vinăriile care au intrat în „National Geographic” și Chișinăul, intrat ca destinație turistică alături de hoteluri luxuriante în aceeași revistă, „The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova. După volumul „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov.
Articolele sunt în comentarii.

Gheorghe Erizanu

Moldovan food is a source of immense national pride. With its mămăliga (polenta), stews, aspic, cheese or pumpkin pies and sour cherry dumplings, it is a regional variety of Romanian cuisine and reflects our shared cultural heritage.

Lasă un răspuns

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

O vizită interesantă în Republica Moldova!

Președintele Bulgariei , Rumen Radev a fost primit de Maia Sandu în cadrul unei vizite oficiale în Republica Moldova.Bulgaria s a arătat deschisă și...

Photographer snaps gorgeous photos in nature

His wherein male land form. Own whose they're gathered is let male kind from. A you'll life waters evening fly female won't all move...

Situație tensionată la Moscova după ce podul lui Putin din Crimeea a fost aruncat în aer: gărzile de elită ar aresta militari

Lucrurile par să se complice tot mai mult pentru Moscova în războiul din Ucraina. Sâmbătă dimineața, podul strategic care face legătura dintre peninsula Crimeea...

Citiți vineri în GAZETA de Chișinău!

Rubricarzi: Războiul și prânzul conform orarului, autor: Mircea V. Ciobanu; Răzleț, despre război (III), autor: Adrian Ciubotaru Economie: Ce face BNM pentru a proteja economiile...

Armand Gosu : Deputații transnistreni prezenți la congres au decis:

De a adopta un apel către Consiliul Federației și Duma de Stat a Federației Ruse cu solicitarea de a implementa măsuri de protecție a...