The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova

O veste bună: după vinăriile care au intrat în „National Geographic” și Chișinăul, intrat ca destinație turistică alături de hoteluri luxuriante în aceeași revistă, „The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova. După volumul „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov.
Articolele sunt în comentarii.

Gheorghe Erizanu

Moldovan food is a source of immense national pride. With its mămăliga (polenta), stews, aspic, cheese or pumpkin pies and sour cherry dumplings, it is a regional variety of Romanian cuisine and reflects our shared cultural heritage.

Lasă un răspuns

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Demonstrație de forță. Navele de război ale Chinei au făcut ocolul Japoniei

O flotilă navală chineză, condusă de un puternic distrugător, a făcut ocolul insulelor principale ale Japoniei timp de 12 zile, într-o demonstrație de forță,...

Ha :) ! Kosmin Guşă de la Kremlin FM şi-a luat în mufă o amendă 110.000 de lei. Huhaa ! Brava tavarsci Kuzmin !

Două amenzi într-o singură şedinţă pentru Gold FM pentru discuţiile despre Ucraina. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a dat două amenzi pentru o serie...

Radu Hossu : Rezumatul de astazi, 30 Martie 2022, ora 02.00

Negocierile din Turcia nu au adus ceva real și palpabil în teren după cum cu toții ne așteptam. Chiar dacă rușii au spus că...

Teodor Cimbru: Situația din Ucraina

Ucraina: Ce e pozitiv. – In timpul nopții au explodat câteva depozite de muniții rusești în zona Herson. – Ieri, trupele ruse au încercat să avanseze...

Știți care e soarta ucrainenilor „eliberați” din Mariupol care sunt „salvați” fiind evacuați în lagărele de pe teritoriul Rusiei?

Mulți din ei fac un drum foarte lung spre nord de peste 2 mii km și trec hotarul spre UE tocmai în Estonia. Podul...