The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova

O veste bună: după vinăriile care au intrat în „National Geographic” și Chișinăul, intrat ca destinație turistică alături de hoteluri luxuriante în aceeași revistă, „The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova. După volumul „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov.
Articolele sunt în comentarii.

Gheorghe Erizanu

Moldovan food is a source of immense national pride. With its mămăliga (polenta), stews, aspic, cheese or pumpkin pies and sour cherry dumplings, it is a regional variety of Romanian cuisine and reflects our shared cultural heritage.

Lasă un răspuns

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Pașaport diplomatic. Ambasadorul Ucrainei: Durata războiului depinde de sprijinul pe care îl primim

10 ani de agresiune rusă. Cu asta se confrundă Ucraina de când Federația Rusă a decis să ocupe treptat porțiuni din teritoriul statului suveran....

Miniştrii Apărării din China şi Japonia au folosit în premieră linia directă de comunicare între cele două țări

Miniștrii Apărării din China şi Japonia au inaugurat marţi linia directă de comunicare recent stabilită între cele două ministere, printr-o discuţie în care au...

Joe Biden , președintele Statelor Unite a ținut un discurs inspirational în curtea Universității din Vilnius,chiar înainte de a părăsi Lituania.

A vorbit despre curajul ucrainenilor , despre nevoia de a căuta dreptatea ,adevărul și libertatea.A arătat că fiecare trebuie să caute și să invoce...

Un presupus spion rus, extrădat din Estonia în Statele Unite

Un presupus agent al serviciilor ruseşti de informaţii, extrădat din Estonia în SUA şi acuzat în special de contrabandă, a fost plasat vineri în...

UE se pregătește să suspende acordul cu Rusia privind vizele de călătorie

Statele membre ale Uniunii Europene se pregătesc să suspende acordul din 2007 cu Rusia privind facilitarea obţinerii vizelor, scrie duminică ziarul Financial Times, preluat...