The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova

O veste bună: după vinăriile care au intrat în „National Geographic” și Chișinăul, intrat ca destinație turistică alături de hoteluri luxuriante în aceeași revistă, „The Guardian” propune cititorului englez bucătăria din Republica Moldova. După volumul „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, de Angela Brașoveanu și Roman Rybaleov.
Articolele sunt în comentarii.

Gheorghe Erizanu

Moldovan food is a source of immense national pride. With its mămăliga (polenta), stews, aspic, cheese or pumpkin pies and sour cherry dumplings, it is a regional variety of Romanian cuisine and reflects our shared cultural heritage.

Lasă un răspuns

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

„Cine v-a trimis? Cine stă în spatele vostru? Cine vă plătește?”. Jurnaliștii răpiți la Tiraspol, Viorica Tătaru și Andrei Captarenco, la Podcast ZdCe

Jurnaliști Viorica Tătaru și Andrei Captarenco sunt invitații acestei ediții Podcast ZdCe. Ei au vorbit despre experiența trăită recent la Tiraspol, unde au fost...

Marius Balo: Viata nu valoreaza doi bani in regimul comunist din China. „Un malaxor de tocat carne” in care omul nu inseamna nimic

Iesit din puscariile chineze dupa opt ani de chin – opt ani de-a lungul carora statul roman a esuat sa il aduca sa isi...

Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

Un întreg batalion de militari voluntari a „dezertat” din Belarus și s-a alăturat Forțelor Armate ale Ucrainei, pentru a lupta cot la cot împotriva...

Cum arată un lider? Zelenski a mers azi în Bahmut, noul Verdun al Secolului XXI, o „mașină de tocat carne”

Zelenski a mers azi în Bahmut, noul Verdun al Secolului XXI, o „mașină de tocat carne” unde din august se dau bătălii îngrozitoare, ca-n...