Ho, ho Ho, Mos Craciun a sosit în Danemarca ! Mărfuri din mai multe containere Maersk pierdute în mare, găsite de localnici pe plaja din Iutlanda de Nord

Poliția din Iutlanda de Nord a găsit 14 compresoare si alte marfuri, haine, cizme, pantofi, electrocasnice… care, după toate probabilitățile, se aflau în cele 46 de containere care s-au pierdut vineri de pe o navă Maersk, într-o zonă de case de vacantă din localitatea Blokhus.

Polițiștii sunt convinși că aceste compresoare provin din lucrurile care au fost aduse de valuri la țărm vineri, întrucât pe plajă au fost văzute compresoare identice.

Politia locală doreste să profite de ocazie pentru a atrage atenția asupra faptului că nu trebuie să fie culese aceste lucruri care sînt aduse de valuri pe plajă.

„- Este bine că oamenii ies și se uită la ce este pe plajă. Sînt curiosi desigur, dar nu trebuie sa ia aceste obiecte cu ei pentru ca este ca si cum ai fura”

El spune că polițiștii consideră că este furt dacă iei lucruri de pe plajă despre care nu există nicio îndoială de unde au venit. Si anume de pe containerle Maersk.

– După ce conținutul acestor containere a ajuns pe plajă aici în Iutlanda de Nord, a fost multă activitate pe plaje, spune el. Poliția a fost așadar cu ochii pe zonă si a observat că în noaptea de duminică au venit multe mașini și oameni pe plaja  pentru a culege obiectele aduse la tarm – mai ales în jurul satului Blokhus.

 

Maersk Loses Containers Overboard in North Sea with Debris Washing Ashore

here are widespread reports of debris washing up on beaches along the northern part of Denmark’s North Sea shoreline after a Maersk containership lost boxes overboard. The shipping line is confirming that it learned of the incident early on Friday, December 22, and will be investigating the extent of the damage.

The authorities in Denmark are warning ships that there are likely containers and debris floating in the North Sea. At the same time, the police are warning residents not to touch anything that comes ashore.

One of Maersk’s largest vessels, Mayview Maersk (18,270 TEU) departed Bremerhaven, Germany on Thursday, December 21, and encountered rough conditions from the storm called Pia that caused widespread flooding and damage in the North Sea region. It is the same storm that damaged the Hurtigruten cruise ship Maud.

 

14 kompressorer fra Mærsk-container fundet i sommerhuskvarter

Politiet er overbeviste om, at de her kompressorer stammer fra de ting, der er drevet i land fredag, da der er set identiske kompressorer på stranden.

– Min hypotese er i hvert fald, at der er nogen, der har tænkt, at de kunne tilegne sig dem.

– Og det er tyveri, fastslår vagtchefen.

Politiet har sikret kompressorerne, men har endnu ikke fastslået, hvem der står bag.

Vagtchefen vil gerne bruge lejligheden til at gøre opmærksom på, at man ikke må tage de ting, der måtte skylle op på stranden.

– Det er fint, at folk skal ud og kigge på, hvad der ligger på stranden. Det er også spændende, og det kommer nok til at vare i noget tid, inden det er ude af verden.

Lasă un răspuns

Discover

Sponsor

spot_imgspot_img

Latest

Vitalie Cojocari : În presa de peste Prut sunt mulți oameni de o calitate morală și profesională care impune respect.

Am plecat de vreo 20 de ani din presa de peste Prut. Realizez însă că nu am plecat niciodată cu totul. Am ținut legătura...

Maia Sandu îi dă replica lui Lavrov: Provocare ordinară menită să destabilizeze ţara

Maia Sandu a calificat declaraţiile ministrului rus de Externe Serghei Lavrov, potrivit cărora vorbitorii de limbă rusă din Republica Moldova ar fi supuşi unor...

Petre M. Iancu : Rusia înghite în Crimeea, de la ucraineni, o zdravănă doză din propriile ei hapuri amare.

Câte avioane rusești vor fi fost distruse la baza din Saky la sol? Ar putea să fie vorba de zeci. Cu patru ore înainte...

Andrei Caramitru : Situatia in Ucraina pe frontul de este urmatoarea. Totul este despre logistica

– rușii au avansat un pic, câțiva km, in 2-3 luni cu costuri uriașe. De ce in est au putut dar la Kiev nu? –...

Rusia amenință Japonia cu „consecințe grave” dacă furnizează Ucrainei sisteme antiaeriene Patriot

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, a declarat miercuri că furnizarea de sisteme de apărare antiaeriană Patriot Ucrainei ar avea...