09:29 O lună de la declanșarea războiului din Ucraina: peste 527.000 de ucraineni au intrat în România

09:18 Renault a anunțat că își suspendă operațiunile de la Moscova, după ce producătorul francez de autoturisme a fost criticat vehement de liderii de la Kiev pentru continuarea afacerilor cu Rusia, relatează BBC.

Jens Stoltenberg, despre riscul utilizării armelor chimice: ”Nu voi specula, dar NATO este gata să reacționeze la orice fel de atac”

09:14 Președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă sunt la Bruxelles, unde vor avea loc summitul extraordinar al NATO și Consiliul European.

09:12 Primarul Melitopolului: Soldații ruși îi obligă pe profesori să reia predarea în școli în limba rusă

08:46 Liderii NATO vor discuta despre consolidarea Flancului Estic, respectiv crearea de 4 noi grupuri de luptă în România, Bulgaria, Slovacia și Ungaria, a reafirmat Jens Stoltenberg înaintea summitului de la Bruxelles.

08:37 Ministrul de externe ucrainean Dmitro Kuleba a declarat joi, la o lună de la declanşarea invaziei ruse în Ucraina, că Belarusul „nici nu vrea, nici nu este pregătit” să lupte în Ucraina, în pofida presiunilor Rusiei

08:28 O lună de la invazia Rusiei în Ucraina – Zelenski cere lumii întregi să protesteze: ”Mi se frânge inima. Lumea trebuie să oprească Rusia”

08:27 „Astăzi se împlinește o lună de luptă eroică a poporului ucrainean împotriva agresiunii ruse. O lună de rezistență! În această perioadă, 566 de instituții de învățământ au fost bombardate, 73 dintre ele fiind complet distruse. Agresorii spun că vor lovi doar țintele militare. Dar bombardează case, grădinițe, școli și universități”, a spus ministrul Educației și Științei al Ucrainei

 

mai mult la   /www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns